Reinbach.dk

 

 

 

 

       jess@reinbach.dk

 

 

Dette er så verdens dejligste kvinde. Min kone Mette. Mette er født i Holbæk 14/11-1968. hun boede i Svinninge indtil hun flyttede ud til mig i Holbæk i 87”. Og var frisør i Kbh. i 91”solgte vi den gård vi boede på. Og købte vores hus i Nykøbing sj. Mette var i mellem tiden begyndt at arbejde på vores fabrik. I 92” fik vi Michelle og i 95” begyndte Mette som dagplejemor. og er det stadig væk. Hun er bidt af en gal håndboldt. Spiller selv og træner de små. 

 

 

 

 

 

 

  

 

Her har vi så Michelle. Hun er født 30/09-1992. hun startede da hun var 2 år med at køre på ATV. I dag er Michelle meget bidt af håndbold. Drenge. Arto.dk. veninder og ikke mindstmærketøj.

Skole opgave

 

 

 


                                                                                                               Her har vi så Caroline. Hun er født 28/11-2000. hun elsker at køre rundt på ATV sammen med sin søster. Caroline er også bidt af håndboldt og går til hip-hop. Og så kan hun virkelig tage røven på sin far. Men det kan storesøsteren jo også

 

 

Dette er så familiens femte medlem. vores kat Peter Madsen. men han kaldes kun Madsen. han er sød og venlig ved børnene. altså hvis det passer ham. Caroline får nogen gange en vinge af ham. og den er sikker velfortjent. han er 5 år gammel. har fået klippet bollerne. lappet begge hofter sammen efter et sammenstød med en bil. og så tror jeg han er bøsse. han render tit rundt med en stor sort hankat. børnene er ikke enig med mig i dette.   

 

www.Reinbach.dk © 2009 • opdateret 12/08-09 • kl. 23:32